Сервис/Контакт

Доколку имате прашања, проблеми или сугестии, Ве молиме пополнете ја нашата контакт форма.

Тука сме за Вас. Ве молиме да го наведете Вашето барање. Ова ни помага да одговориме на време и за конкретна тема.

Успешно испратена

Ви благодариме што не контактиравте!

Ќе ви одговориме во најкус рок.

* Ја цениме Вашата приватност. Вашите информации се строго доверливи и никогаш нема да се споделат со трети лица.

Се извинуваме

Нешто не е во ред, пробајте повторно.

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации