Gold

Qbit

Информации за производот

 • Димензии:
  The stroller Qbit in the color Sapphire Blue
  Должина:

  69 cm

  Ширина:

  49 cm

  Висина:

  104 cm

  The stroller Qbit in the color Laguna Blue
  Должина:

  38 cm

  Ширина:

  48 cm

  Висина:

  52 cm

 • Тежина:

  7.2 kg

 • Погодно за:

  9 - 17 kg. од 6 месеци до приближно 4 год (17 кг).

 • Одржување:

  Текстилот се пере во машина на 30 степени

 • Што добивате:

  gb Qbit рамка со тркала и седиште, стреа за сонце, корпа за шопинг, упатство

 • Развиено и дизајнирано во Германија

Симнувања

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации