Gold

Qbit

Гама

од 6 месеци до приближно 4 год (17 кг)

Патникот

  • #лесна
  • #компактна
  • #травелсистем
The stroller Qbit in the color Sapphire Blue
Склопување со една рака
Иновативната техника на склопување со една рака ја трансформира Qbit во компактно, самостоечко пакетче за само неколку секунди.
Големата мала количка
Пространа и удобна за децата, лесна и едноставна за родителите.
Травел Систем
Со дополнителни адаптери, Qbit станува травел систем со било кој транспортер од gb или CYBEX.
Компактно живеење
Ја собира насекаде, во најмал багажен простор.

Количка за патување

За родители кои бараат лесна количка за движење низ градот или при патување. Qbit може да се склопи во големина на рачен багаж без напор и во еден потег. Склопената количка ја собира секаде, во мали багажни простори на автомобилите, под седиштето во воз или пак дома во некој агол. Уште повеќе: Qbit може да се користи и како травел систем (со додатни адаптери). На рамката може да се постави било кој транспортер од gb или CYBEX.

gb
The Прилагодлив наслон за нозе feature of the stroller Qbit in the color Sapphire Blue
gb

Количка за патување

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации