Gold

Qbit+

Информации за производот

 • Димензии:
  The stroller Qbit+ in the color Sapphire Blue
  Должина:

  71 cm

  Ширина:

  49 cm

  Висина:

  106 cm

  The stroller Qbit+ in the color Laguna Blue
  Должина:

  42 cm

  Ширина:

  49 cm

  Висина:

  53 cm

 • Тежина:

  7.2 kg

 • Погодно за:

  0 - 17 kg. од раѓање до 17 kg (приближно 4 год).

 • Одржување:

  Текстилот се пере во машина на 30 степени

 • Што добивате:

  gb Qbit+ рамка со тркала и седиште, стреа за сонце, шопинг корпа, упатство

 • Развиено и дизајнирано во Германија

Симнувања

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации