Gold

Qbit+

Гама

од раѓање до 22 kg (приближно 4 год)

Луксузен патник

  • #лесна
  • #луксузна
  • #травелсистем
The stroller Qbit+ in the color Sapphire Blue
Склопување со една рака
Иновативната техника на склопување со една рака ја трансформира Qbit+ во компактно, самостоечко пакетче за само неколку секунди
Големата мала количка
Пространа и удобна за децата, лесна и едноставна за родителите
Травел Систем
Со дополнителни адаптери, Qbit+ станува травел систем со било кој транспортер од gb или CYBEX
Компактно живеење
Ја собира насекаде, во најмал багажен простор

Луксузна количка за патување

Qbit+ ги поседува сите функции како и нејзината помала сестра Qbit и екстра премиум функции за максимален комфор. Оваа компактна количка има наслон за грб кој се спушта во лежечка положба, потпорник за глава и поголеми тркала. Погодна е за деца од раѓање. Супер компактниот систем за склопување овозможува да ја склопите со една рака. Qbit+ може да се користи и како травел систем со поставување на било кој транспортер од gb или CYBEX на рамката.

gb
The Поголеми тркала feature of the stroller Qbit+ in the color Sapphire Blue
gb

Луксузна количка за патување

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации