Gold

Pockit

Гама

од 6 месеци до приближно 4 год (17 кг)

Лесна склоплива количка

  • #леснакакопердув
  • #најмала
  • #екстремнокомпактна
The stroller Pockit in the color Sapphire Blue
pockit_if_gold_2016pockit_red_dot_2016
Шампион во склопување
Најмала склопена количка во светот.
Лесна како пердув
Тежи само 4,3 килограми.
Кога е склопена стои сама
Паметно дизајнирана да стои самостојно кога е склопена.
Мала но цврста
Направена од издржливи материјали.

Лесна количка која се склопува во најмали димензии

Со извонредниотиновативен дизајн, лесната gb Pockit е најмалата количка во светот (Гинисов рекорд 2014). Кога ќе се склопи, gb Pockit е најмалата и најкомпактната количка во моментов на пазарот. Димензиите се 30 x 18 x 35 cm. Токму затоа ја нарекувама Pockit! Во само два чекори, количката станува компактна, лесна торба (4,3 кг), одлична кога патувате, и практична за складирање кога не ја употребувате. Ја собира во фиоките над главата во авионите и возовите. За родителите со пасија за патување, Pockit е одличен избор. Способноста за момент да се трансформира од количка во торба, Pockit е идеална за патувања со воз, автобус, авион итн.

gb
The Најмалата количка на склопување во светот (Гинисов рекорд 2014) feature of the stroller Pockit in the color Sapphire Blue
gb

Компактна и лесна

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации