Gold

Pockit+

Гама

од 6 месеци до приближно 4 год (17 кг)

Мала кога ќе се склопи и уште повеќе

  • #суперлесна
  • #лесносеспушта
  • #травелсистем
The stroller Pockit+ in the color Sapphire Blue
2-во-1 ТРАВЕЛ СИСТЕМ
Со седиште на gb или CYBEX, gb Pockit+ станува 2-во-1 травел систем, погодна од раѓање. Транспортерот, благодарение на адаптерите, лесно се поставува на рамката.
ПРИЛАГОДЛИВ НАСЛОН ЗА ГРБ
Удобен наслон за грб со спуштање. Од исправена до навалена позиција со помош на лентата на задниот дел од седиштето.
СКЛОПУВАЊЕ ВО ДВА ЧЕКОРИ
Се склопува до големина на рачна торба во два едноставни чекори. Доволно е мала да се третира како рачен багаж во авиони и возови.
ПРЕДНИ ВРТЛИВИ ТРКАЛА
Агилни и лесно вртливи тркала кои можат да се закочат доколку наидете на нерамни површини.
АВТОМАТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ ПРИ СКЛОПУВАЊЕ
Кога ќе се склопи, автоматското заклучување обезбедува gb Pockit+ да остане во таа поиција за лесен транспорт и складирање.
БУТКАЊЕ СО ЕДНА РАКА
Лесно управување со количката со една рака.
САМОСТОЕЧКА И КОГА Е СКЛОПЕНА
gb Pockit+ одлична опција кога се наоѓате во ресторан или дома. Не зафаќа голем простор.

Запознајте го генијалецот за патување: лесна, комфорна и ултра склоплива

Со исвонредна иновација во дизајнот, gb Pockit+ е една од најмалите колички на склопување и е идеална за патување. Во само два чекори, количката може да се склопи и да ја собере во делот за багаж над главите во авион или воз. Наслонот за грб се спушта и има опција да се користи како 2-во-1 травел систем.

Патник со мала тежина

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации