Колички

Луксузната и компактна - gb Maris од Platinum колекцијата е нов стандард за 3-во-1 системот за патување, направен за метрополите. gb количките од Gold колекцијата се издвојуваат од другите со нивната универзалност, прекрасен изглед и разнолик карактер.

Gold

Pockit+

Гама

од 6 месеци до приближно 4 год (17 кг)

Запознајте го генијалецот за патување: лесна, комфорна и ултра склоплива

  • #суперлесна
  • #лесносеспушта
  • #травелсистем

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации