Platinum

Vaya i-Size

Информации за производот

 • Димензии:
  The carseat Vaya i-Size in the color Lux Black
  Должина:

  70 cm

  Ширина:

  43 cm

  Висина:

  63.5 cm

 • Тежина:

  14.9 kg

 • Погодно за:

  max. 18 kg. од раѓање до приближно 4 години. 45 - 105 cm.

 • Одржување:

  Текстилот се пере во машина на 30 степени

 • Што добивате:

  Седиште со вклучена база, додаток за новороденче, ISOFIX насочувачи

 • Развиено и дизајнирано во Германија

 • ECE R-129

Симнувања

Компатибилност со автомобил

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации