Gold

Artio

Гама

Група 0+
ECE R-44/04
од раѓање до 13 kg
од раѓање до приближно 18 месеци

Безбедност и Стил

  • #безбедностаеважна
  • #xxlстреазазаштита од сонце
  • #подесувачкинаслонзаглава
The carseat Artio in the color Satin Black
Одлични безбедносни особености
Иновативните безбедносни елементи како Линеарната Заштита од Страничен удар и школката со моќ на апсорбција на енергијата нудат највисоко ниво на безбедност на Вашето новороденче или бебе.
Интегрирана XXL стреа за заштита од сонце
Одлична заштита од сонце и ветер со UVP50+ која елегантно ја снемува зад визирот доколку не се употребува.
База-fix достапна
Artio може со клик директно да се постави на Base-fix со ISOFIX конектори или да се врзе со ремените од автомобилот.
Корисен и надвор од автомобилот
Artio може да се постави на повеќето gb или CYBEX колички и станува практичен систем за патување.

Премиум седиште за бебиња

Ако посакувате транспортер кој ќе го користите од раѓање и понатаму, со иновативни, високи стандарди на безбедност вклопени во стилски изглед, Artio од gb е тоа што го барате. Пионерските безбедносни елементи како што се Линеарна заштита од Страничен удар (L.S.P. System) и школката со моќ на апсорбција на енергијата која при страничен судар, ја насочува силата подалеку од детето чувајќи го сигурно и безбедно. Наслонот за глава со подесување на висината има интегрирани насочувачи на појас кои овозможуваат регулација на ремените според растот на детето без тие да се вадат и повторно да се ставаат. Artio е вистинска нова безбедност и стил.

gb
The Готов систем за патување feature of the carseat Artio in the color Satin Black
gb

Безбедноста е најважна

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации