Седишта за во автомобил

Безбедноста на децата е наш најголем приоритет - gb транспортерите претставуваат совршена комбинација од највисок квалитет и безбедносни стандарди. Тие можат елегантно да се комбинираат со gb количките и да овозможат модерен систем за патување.

Platinum

Idan

Гама

Група 0+
ECE R-44/04
од раѓање до 13 kg
од раѓање до приближно 18 месеци

Седиште за автомобил со висока технологија

  • #постојаназаштита
  • #xxlстреазасонце
  • #растесо детето
Platinum

Elian-Fix

Гама

Група 2/3
ECE R-44/04
15 - 36 kg
од приближно 3 до 12 години

Седиште за автомобил со висока технологија

  • #сигурно
  • #растесодетето
  • #совентилација

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации