Едиторијал

Future Perfect

Што се случува кога најискусните умови од Западната и Азиската култура ќе се спојат во еден проект? Што се случува, ако овие слободоумни духови креираат интеркултурна »new age« платформа со цел да обезбедат креативен простор за нивната боемска личност? Одговор на овие прашања е gb Platinum брендот, развиен од страна на CYBEX основачот, Martin Pos, и неговиот пријател, ментор и татковска фигура, основачот на Goodbaby, Zhenghuan Song. » Дизајнот е израз на нашиот карактер и култура. Нашиот стил го пренесуваме низ производите и приказните кои стојат зад брендот. Совршената симбиоза на модата и модерниот индустриски дизајн е уникатниот потпис на нашиот нов дизајнерски јазик«, објаснува Martin Pos. Тие си направија мисија да го спојат безвременскиот дизајн со бунтовничките технологии. »Не прифаќаме технички ограничувања, и секогаш си го поставуваме прашањето: зошто да не...? Кога ќе се спојат луѓе од различни култури и ќе размислуваат без ограничување, неверојатни нешта се случуваат«, вели Zhenghuan Song. gb Ве поканува на специјално патување во иднината - »Future Perfect« со јасно ветување за »never-look-back« културата!

brand-platinumbrand-gold

Користиме cookies за подобар преглед на сајтот. Со користење на нашите услуги, се согласувате на употребата на cookies. Повеќе информации